Negroni коктел


Потребни состојки:
- 30 мл. битер Campari
- 30 мл. џин Bombay
- 30 мл. вермут Martini Rosso
- портокал за декорација
- мраз

Измешајте ги сите состојки заедно во чаша со мраз. Сервирајте со резанка од портокал.


Додади производ
950 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 8
750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 9
1,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 7
750ден 680 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
105 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 13
70ден 60 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 9


Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка