17 РумРум Mount Gay XO 0.70л

Повеќе од рум...
2,950 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Reserva Diez 0.70Л

„DIEZ“ СЕ ОДНЕСУВА НА ДЕСЕТГОДИШНИОТ ПРОЦЕС НА СТАРЕЊЕ НА НА ОВОЈ ИСКЛУЧИТЕЛЕН РУМ.
2,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Mount Gay Black Barrel 0.70л

Повеќе од рум...
1,950 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Ocho 0,70л

Создаден во 1862, Бакарди 8 годишен, остана единствено зачуван во фамилијата Бакарди седум генерации...
1,840 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Carta Blanca 1л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
1,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Bacardi Cuatro 4YO 0.70Л

CUATRO ЗНАЧИ „ЧЕТИРИ“, ПО ГОДИНИТЕ КОИ РУМОТ ГИ ПОМИНУВА ВО СТАРЕЕЊЕ ПОД КАРИПСКОТО СОНЦЕ.
1,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Carta Negra 0,70л

Бакарди Карта Негра е средно црн рум, експертски изблендиран од Maestros de Ron BACARDI...
980 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Carta Oro 0,70л

Неговиот богат вкус и златеникава боја се развиени во дабови буриња...
860 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Bacardi Carta Blanca 0,70 л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
820 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Oakheart 0,70л

Интензивниот оган што гори во внатрешноста на бурињата пред стареењето на Oakheart...
650 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Mojito 0,70л

Од креаторите на оригинално мохито, доживејте класичен мохито коктел припремен со Бакарди Рум, Нане и Зелен лимон...
630 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Bacardi Carta Blanca 0,35 л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
590 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Carta Blanca 0,20 л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
360 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Breezer Orange 0,275л

Освежете го вашиот вкус со вкусен Тропски Портокал- сочна сензација со вкус на портокал и нијанси на ванила...
103 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Bacardi Breezer Lime 0,275л

Бакарди Бризер од Зелен лимон е свеж и интересен микс од природен вкус на зелен лимон...
103 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Bacardi Breezer Watermelon 0,275л

Бакарди Бризер од Лубеница е освежителен алкохолен пијалок кој содржи мешавина од Бакарди Рум...
103 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Bacardi Carta Blanca 0,05л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
74 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 14
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка