6 ЏинЏин Star of Bombay 0,70л

Инспириран од сафирот содржан на самото име на производот, Star of Bombay е исклучително гладок премиум џин...
2,200ден 1,950 ден
Важи до: 31.08.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Џин The Botanist Islay dry 0,7л

Луксузниот The Botanist Islay Dry Gin се прави во дестилеријата Бруихладич во Шкотска. Интересен факт...
2,200ден 1,950 ден
Важи до: 31.08.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Џин Bombay Sapphire 0,70л

Додека обичните џинови се произведуваат со зовривање на нивните тревки директно во пијалокот, да го достигнат нивниот вкус...
1,050ден 1,000 ден
Важи до: 31.08.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 12
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Џин Beefeater Pink 0,70л

Beefeater Pink Strawberry е нов живописен розев џин...
950 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Џин Bombay Sapphire 0,50л

Додека обичните џинови се произведуваат со зовривање на нивните тревки директно во пијалокот, да го достигнат нивниот вкус...
840ден 800 ден
Важи до: 31.08.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Џин Bombay Sapphire 0,05л

Додека обичните џинови се произведуваат со зовривање на нивните тревки директно во пијалокот...
105ден 100 ден
Важи до: 31.08.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка