25 ВискиВиски Octomore Edition 11.1 Single malt 0,7л

Изложувајќи ја структурната брилијантност на нашиот чист, неизвалкан Octomore силен дух, нашето 11.1 ...
8,200 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ирско виски Teeling 18YO Single Malt, Muscat Cask 0,7л

zz
7,200 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Port Charlotte 10yo Single malt

Ова 10 годишно виски од Порт Шарлот е зачнато, дестилирано,...
4,500 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Single Malt Dalmore 12YO 0,7л

Наследството на Далмор датира од 1263 година. Токму во оваа година Колин од Кинтаил, началникот на кланот Мекензи, го спасил кралот Александар III од...
3,600ден 3,500 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Single Malt Jura 12YO 0.7л

Има повеќе во вискито Jura Single Malt од вода, јачмен и квасец. Малку од нашиот дом на островот, нашата заедница и страст влегуваат во секое шише...
2,500ден 2,400 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ирско виски Teeling Single Malt 0.7л

Преку иновативни техники на созревање и завршна обработка, ние создадовме уникатно, наградувано ...
2,300ден 2,200 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Aultmore Single Malt 12YO 0,7л

Дистилеријата Aultmore е основана во 1897 година од Александар Едвард, еден од најпознатите шкотски дистилери, за време на...
2,250ден 2,100 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски The Deveron 12 год. single malt 0,70л

Шкотско виски созреано во комбинација на шпански шери и американски екс-бурбонски дабови буриња..
2,100ден 1,990 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Shackleton Blended Malt 0,7л

Shackleton Blended Malt Scotch се заснова на духот доставен во британската експедиција на Антарктикот во 1907 година...
2,050ден 1,950 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Single Malt Jura Journey 0,7л

Има повеќе во вискито Jura Single Malt од вода, јачмен и квасец. Малку од нашиот дом на островот, нашата заедница и страст влегуваат во секое шише...
2,000ден 1,900 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Single Malt Jura 10YO 0,7л

Има повеќе во вискито Jura Single Malt од вода, јачмен и квасец. Малку од нашиот дом на островот, нашата заедница и страст влегуваат во секое шише...
1,990ден 1,890 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ирско виски Teeling Amber Ale Cask 0,7л

x
1,950 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Dewar's 12 years old Whiskey 0,70л

Полн и богат со вкус, двојно зреен за уште поголема глаткост...
1,940ден 1,690 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ирско виски Teeling Single Grain 0.7л

Целосно уникатен стил во рамките на ирското виски, поместувајќи ги границите на конвенцијата...
1,880ден 1,780 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Single Malt Tamnavulin Sherry Cask 0,7л

Скриена на работ на реката Ливет, малата група на вешти занаетчии и жени во дестилеријата Тамнавулин започна...
1,800ден 1,700 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ирско виски Teeling Small batch во кутија со две чаши 0.70л

Ова виски ја оспорува конвенцијата за тоа што може да биде ирско виски, со слоеви на уникатен вкус ...
1,690ден 1,590 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Сет од две шкотски вискија William Lawson 0,7л

Ништо не треба да доаѓа помеѓу мажот и неговото виски...
1,650ден 1,100 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ирско виски Teeling Small Batch 0.7л

Ова виски ја оспорува конвенцијата за тоа што може да биде ирско виски, со слоеви на уникатен вкус ...
1,400ден 1,300 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Dewar's White Label Scotch Whiskey 1л

Се мешаат до 40 Шкотски најфини сингл малтови и вискија од пченица да се создаде Dewar’s White Label...
1,250ден 1,150 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Dewar's White Label 0,70л - Сет со чаша

Се мешаат до 40 Шкотски најфини сингл малтови и вискија од пченица да се создаде Dewar’s White Label...
1,050ден 910 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Teeling Irish Whiskey тринити пакување 3x0,05л

"Светото тројство" како што Teeling ги нарекува своите три нај популарни вискија, во едно пакување...
990ден 890 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Dewar's White Label Scotch Whiskey 0,70л

Се мешаат до 40 Шкотски најфини сингл малтови и вискија од пченица да се создаде Dewar’s White Label...
945ден 850 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Dewar's White Label Scotch Whiskey 0,20л

Се мешаат до 40 Шкотски најфини сингл малтови и вискија од пченица да се создаде Dewar’s White Label...
360ден 310 ден
Важи до: 31.12.2022
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка