30 Аперитиви и ЛикериЛикер St. Germain 0,70л

Првиот француски ликер во светот изработен на традиционален начин...
2,150 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ликер Cointreau 0,70л

Ликерот Контро е бленд од трипл сек ( ликер со вкус на портокал), произведен во Saint-Barthélemy-d'Anjou Франција...
1,350 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Branca Menta 1л

Непогрешлвиот вкус на мента-ликер, дава интензивно задоволство и возбуда на секоја голтка...
1,250 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Fernet Branca 1л

27-те тревки кои се составен дел од овој производ, потекнуваат од 4 континенти...
1,170 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Campari 1л

Кампари е алкохолен дестилат добиен од инфузија на горки тревки, ароматични растенија и овошја соединети во алкохол и вода...
1,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 7
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Битер Martini Reserva 0,70л

Уште од 1864 година Мартини постојано го изненадува светот со своите пијалоци...
1,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Riserva Rubino 0,75л

Создаден од креаторите на Мартини, овие два се автентични Вермути од Торино...
1,000 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Riserva Ambrato 0,75л

Создаден од креаторите на Мартини, овие два се автентични Вермути од Торино...
1,000 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Passoa Passion Fruit 0,70л

Ликерот Пасоа е вкусен ликер од маракуја(passion fruit) со 100%...
940 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Aperol 1л

Самото име кажува се: Аперол е перфектен аперитив...
840 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 8
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Узо Mitilini 2,0л

Гладок, традиционален и лесен, со дестилат од бакарни казани.
825 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Bianco 1л

Кралица на вермутот. Позната во минатото како Bianchissimo- најбелата...
750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Rosso 1л

Кога светот побара современ вермут, занаетчиите на Мартини произведоа комплетно нова база на црвено и бело вино...
750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Campari 0,70л

Кампари е алкохолен дестилат добиен од инфузија на горки тревки, ароматични растенија и овошја соединети во алкохол и вода...
750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 7
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Extra Dry 1л

Есенцијата на ретки дрвја, тревки и цитрусни овошја, заробени во секоја капка на овој производ, го прават Мартини Драј...
750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Bols бело какао 0.70л

Bols Crème de Cacao White е чист ликер со вкус на млечно чоколадо, поткрепен со слаби тонови на ванила и кајсија.
620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Bols Amaretto 0,70л

Ликерот Болс Амарето е направен, верен на своето потекло, од дестилат на јадра од бадем и...
620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Узо Dimino 0.7л со 2 чаши

Узо Димино е производ стареен два месеци од 100% дестилат, без додаден шеќер...
550 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Узо Dimino 0,2л

Узо Димино е производ стареен два месеци од 100% дестилат, без додаден шеќер...
155 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 12
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Узо Ouzo 12 0,20л

Името е настанато во 1880 година во дестилеријата Kaloyannis од „Бурето бр.12„...
150 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 24
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Cointreau 0,05л

Ликерот Контро е бленд од трипл сек ( ликер со вкус на портокал), произведен во Saint-Barthélemy-d'Anjou Франција...
140 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 21
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка