14 Пенливо/ШампањШампањ Louis Roederer Cristal 0,75л

Најпознатото вино во асортиманот на куќата Louis Roederer е Cristal...
18,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Шампањ Louis Roederer Rose 0,75л со две чаши

За да гроздовите кои се користат во креацијата на одличниот Розе Шампањ...
5,250 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Шампањ Louis Roederer Nature 0.75л

Louis Roederer et Philippe Starck Champagne Brut Nature BLANC 2012 Vintage e деликатно и компактно вино создадено...
4,350 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Шампањ Louis Roederer Rose 0,75л

За да гроздовите кои се користат во креацијата на одличниот Розе Шампањ...
4,140 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Пенливо вино Martini Proseco 0,75л

Понатаму во месноста Просеко, каде сонцето спие во подножјето, се распослани Glera лозјата...
690 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Prosecco Zonin DOC Rose 0.75l

Ширата, добиена со многу меко пресување, се подложува на почетна ферментација...
620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Prosecco Zonin DOC 0.75l

Ширата, добиена со многу меко пресување, се подложува на почетна ферментација...
610 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Zonin Sparkling Gran Cuvee 0.75l

Одличен како аперитив, фантастичен за приготвување на Spritz пијалоци како Аперол, Хуго...
350 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Пенливо вино Martini Prosecco 0,2л

Понатаму во месноста Просеко, каде сонцето спие во подножјето, се распослани Glera лозјата...
210 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Prosecco Zonin DOC 0.20l

Ширата, добиена со многу меко пресување, се подложува на почетна ферментација...
210 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка