Виски Dewar's 12 years old Whiskey 0,70л

1,940 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Виски Dewar's 12 years old Whiskey 0,70л

Полн и богат со вкус, двојно зреен за уште поголема глаткост. Најнаградувано шкотско виски, најпрефериран скоч во конкуренција на 12 годишни вискија
chartarrow

1

50

100

40%
Медово портокалова
Мед, кандирани домашни јаболки
Сочно овошје и кремав малт. На места со цветни и доста слатки нијанси на тостиран јачмен, бадем и мед.
Длабок „smoky“ и нежно благ вкус
Шкотска

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Шкотска
алкохол од јачмен и вода
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка