Вотка Grey Goose Night Vision 0,70л

2,590 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Вотка Grey Goose Night Vision 0,70л

Нејзиниот препознатлив гладок вкус и специфичен карактер се резултат на невообичаена страст за создавање дестилати и посветена обврска кон највисокиот можен квалитет. Секоја серија на производство на Греј Гус вотка почнува со мека зимска пченица одгледана на фарми и околу плодниот PICARDY регион од Северна Франциија. 8 години по ред прогласена како "World's best tasting vodka"
chartarrow

1

50

100

40%
Прозирна
Деликатна и цветна
Деликатна
Франција

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Франција
Алкохол од пченица и Вода
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка