Кафе Vergnano 1882 Arabica (x30)

620ден 380 ден
Важи до: 31.12.2021
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Кафе Vergnano 1882 Arabica (x30)

Кафе капсули CAFFE Vergnano Arabica Nespreso
Мешавина од најдобрите зрна Арабика култивирани во Латинска Америка
со арома на свежо овошје и цвеќе во чашата.
Завршена е со допир на киселоста на Робуста и нејзините нежни ноти
се збогатени со слатки мириси кои потсетуваат на скапоцено дрво од кедар.
chartarrow

1

6

12

chartarrow

1

5

10

Големина на шоља:

25ml
свежо овошје и цвеќе
chartarrow

1

5

10

chartarrow

1

5

10

chartarrow

Светло

Средно

Темно

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Состав

100% Арабика
Географско потекло

Латинска Америка
100% Арабика 30 x 5гр. Nespresso® Compatible
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка