Вино Domaines Ott Rose 2x 0,75л со подарок торба

4,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Вино Domaines Ott Rose 2x 0,75л со подарок торба

Ведар карактер, ова вино е израз на неговата чиста околина на брегот кон Медитеранот, земја на шкрилци, комплетно ослободена од варовник. Во сорботка со океанот, сувиот воздух на ридовите безрезервното сонце, солената почва овозможува да се дооформи ова единствено, со елегантен карактер и страствено срце.Вино Domaines Ott Rose 2x 0,75 л со подарок торба

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка