Коњак Remy Martin Louis XIII 0.70Л

203,000 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Коњак Remy Martin Louis XIII 0.70Л

Најдобрите и најскапоцените eaux-de-vie, направени со користење на грозје одгледано во Гранде Шампањ - врвниот cruz на регионот Коњак - внимателно се мешаат со текот на годините за да се создаде коњак во секој декантер LOUIS XIII Classic. Потеклото и времето се самата суштина на коњакот LOUIS XIII. Секоја капка претставува фино подесен занает пренесен на секоја следна генерација на Мајстор на Подрумот.

Eaux-de-vie полека стареат во старите Limousin tierçons (традиционални стари француски дабови буриња). Секоја голтка е вкус на времето.
chartarrow

1

50

100

40%

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Francija
Алкохол од грозје, вода, природна боја
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка