Кафе Pellini Gift Box Multi Pack (x40)

890ден 580 ден
Важи до: 31.12.2021
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 10
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Кафе Pellini Gift Box Multi Pack (x40)

Долгата традиција и врвниот квалитет го креираа овој сет од повеќе кафиња со цел, максимално уживање во богатиот вкус на Италијанското еспресо. Ова пакување содржи 40 капсули од 4 типа на кафе и тоа:
10 капсули PELLINI TOP ARABICA 100%
10 капсули PELLINI BIO ARABICA 100%
10 капсули PELLINI LUXURY COFFEE ABSOLUTE
10 капсули PELLINI LUXURY COFFEE MAGNIFICO
Средно печено
40 х 5 г.
Nespresso® compatible

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 10
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Бразил / Гватемала / Колумбија / Етиопија
100% Арабика
40 х 5 г.
Nespresso® Compatible
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка