Текила Patron Reposado 0,70л

3,690 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Текила Patron Reposado 0,70л

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус. Направена од 100% Син Кактус (Weber Blue Agave), флаширана во рачно нумерирани стаклени шишиња. Зреена во дабови буриња, најмалку два месеци, за гладок вкус со примеси на даб. 
chartarrow

1

50

100

40%
Светло жолта
Дабово дрво и свежо агаве
Свежо агаве, дабово дрво, мед и ноти на овошни агруми
Лесно цветен и ванила
Мексико

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Мексико
100% Вебер блуе агаве (кактус)
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка