Текила Patron Silver 0,70л

2,980 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Текила Patron Silver 0,70л

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус. Направена од 100% Син Кактус (Weber Blue Agave), флаширана во рачно нумерирани стаклени шишиња. 
chartarrow

1

50

100

40%
транспарентна
Овошна и цитрусна
Благ и глаток
слаб бибер
Мексико

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Мексико
100% Вебер блуе агаве (кактус)
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка