Teeling Irish Whiskey тринити пакување 3x0,05л

990 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Teeling Irish Whiskey тринити пакување 3x0,05л

"Светото тројство" како што Teeling ги нарекува своите три нај популарни вискија, во едно пакување. прекрасно пакување за тејстинг, но и за подарок на вистински познавачи и љубители на виски.
chartarrow

1

50

100

46%
Ирска

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Ирска
1x Teeling Small Batch 0,05л
1x Teeling Single Malt 0,05л
1x Teeling Single Grain 0,05л
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка