Teeling Irish Whiskey тринити пакување 3x0,05л

990 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Teeling Irish Whiskey тринити пакување 3x0,05л

"Светото тројство" како што Teeling ги нарекува своите три нај популарни вискија, во едно пакување. прекрасно пакување за тејстинг, но и за подарок на вистински познавачи и љубители на виски.
chartarrow

1

50

100

46%
Ирска

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Ирска
1x Teeling Small Batch 0,05л
1x Teeling Single Malt 0,05л
1x Teeling Single Grain 0,05л
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка