Вотка Grey Goose Night Vision 1,0л

2,780 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот

Вотка Grey Goose Night Vision 1,0л

Нејзиниот препознатлив гладок вкус и специфичен карактер се резултат на невообичаена страст за создавање дестилати и посветена обврска кон највисокиот можен квалитет. Секоја серија на производство на Греј Гус вотка почнува со мека зимска пченица одгледана на фарми и околу плодниот PICARDY регион од Северна Франциија. 8 години по ред прогласена како "World's best tasting vodka"
chartarrow

1

50

100

40%
Транспарентна
Деликатна и цветна
Деликатен
Франција

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Географско потекло

Франција
Алкохол од пченица и Вода
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка