Сируп од калинка Mixer 0,75л.

485 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот

Сируп од калинка Mixer 0,75л.

Сируп од калинка во кој е содржан вистински сок од калинка, за разлика од другите конкурентски брендови кои користат ефтини ароми на калинка.
Рубин црвена
Калинка

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Географско потекло

Италија
Шеќер, концентрат од сок од калинка (15%), вода, закиселувачи: лимонска киселина и јаболкова киселина, ароми
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка