Виски The Deveron 12 год. single malt 0,70л

2,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Виски The Deveron 12 год. single malt 0,70л

Уникатниот процес на дестилација и специјално избраните дабови буриња му даваат длабочина на деликатниот вкус, давајќи му повеќе заоблен и измазнет карактер. Резултатот е мазна, лесна голтка за пиење со примеси од јаболка, сушено овошје и ореви.
chartarrow

1

50

100

40%
Mедово жолта
Печени јаболка и ѓумбир
јаболка, сушено овошје и ореви.
Шкотска

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Шкотска
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка