Ирско виски Teeling Small Batch 0.7л

1,400 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Ирско виски Teeling Small Batch 0.7л

Ова виски ја оспорува конвенцијата за тоа што може да биде ирско виски, со слоеви на уникатен вкус под влијание на неконвенционалните техники на созревање во буриња.
Рачно избрани буриња со житно и малт виски првично целосно стареат во буриња од бурбон, а потоа се "венчаат" заедно во централно американски буриња за рум до 12 месеци за уникатен профил на суво овошје.
chartarrow

1

50

100

46%
килибарно златна
ванила, зачини и рум
мазен, сладок со блага ванила
егзотично овошје, слатко зачинет
Ирска

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Ирска
Алкохол добиен од јачмен
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка