Рум Bacardi Carta Blanca 1л и Рум Bacardi Carta Oro 0,70л со подарок Bacardi шешир

1,890 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Рум Bacardi Carta Blanca 1л и Рум Bacardi Carta Oro 0,70л со подарок Bacardi шешир

На вистинските познавачи и љубители на коктели многу добро им се познати коктелите со рум. Румот Bacardi Carta Blanca 1л и Bacardi Carta Oro 0,70л со подарок Bacardi шешир ќе ги задоволат сите Ваши сетила на префинетост и задоволство.

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка