Битер Martini Reserva 0,70л

1,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Битер Martini Reserva 0,70л

Уште од 1864 година Мартини постојано го изненадува светот со своите пијалоци. Битерот Martini Reserva е совршен за подготовка на разновидни коктели.
chartarrow

1

50

100

29%
Црвена
Зачински тревки
Портокал
Зачини

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Италија
Вода, Неутрални ботанички екстракти и алкохол
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка