6 ТекилаТекила Patron Anejo 0,70л

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус...
2,980 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Текила Patron Reposado 0,70л

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус...
2,690 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Текила Patron Silver 0,70л

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус...
2,540 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Текила Patron Café 0,70л

Патрон Текила со есенцијата на добро кафе...
1,495 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Текила Real Gold Camino 0,70л

Камино Реал Голд Текила е направена од посебен вид на Агаве - Weber...
750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Текила Real Bianco Camino 0,70л

Оваа текила има многу нежен и лесен вкус со транспарентна боја...
750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка